Avond(t)urentocht

donderdag 19 september 2019, 16:00

Avond(t)urentocht

Op vrijdag 18 oktober is het weer zover. Een van de leukste niet-voetbal activiteiten staat op het programma. De activiteitencommissie heeft weer een avontuurlijke, verrassende en gezellige Avond(t)urentocht in elkaar gezet.

Bij wijze van uitzondering is het thema dit jaar vooraf bekend. De tocht gaat dit jaar over de Middeleeuwen. Al jaren lopen alle jeugdteams mee per team en enkele ouders of begeleiders. Maar ook seniorenteams, groepen vrijwilligers, supporters of sponsoren zijn welkom om mee te doen. Graag zelfs!

Dus maak je medespelers, vrienden, bekenden enthousiast en geef je voor 13 oktober op via je leider of als groep bij Niek Daamen via Whatsapp (06-30646661). Denk ook alvast hoe je als groep verkleed wilt gaan in de lijn van het thema, want er zijn extra punten te verdienen voor de meest origineel verkleedde teams.

Na 13 oktober zal de startvolgorde bekend gemaakt worden, waarbij de jongste jeugd als eerste mag starten. Ook zullen de benodigde hulpmiddelen als zaklampen, reflecterende hesjes nog een keer onder de aandacht gebracht worden. Voor drinken en wat lekkers onderweg wordt gezorgd. De eerste groep zal om 18.30 vanaf het sportpark aan de Avond(t)urentocht beginnen.

Dus meld je aan!