Bijzonder geslaagde seizoensafsluiting

maandag 27 mei 2019, 7:00

Bijzonder geslaagde seizoenafsluiting v.v. Zundert

Wat voor veel verenigingen een programma voor een jubileumjaar is, stond bij v.v. Zundert afgelopen week op het programma. En dat in een “normaal” jaar. Op woensdag gaven trainer Ger Musters en een groot aantal selectiespelers training aan de jongste jeugd. Mooi om te zien hoeveel vreugde dit bij zowel de jeugd- als de selectiespeler opleverde.

Een dag later sloten de overige senioren, dames en JO19 en MO19 elftallen het trainingsseizoen af met een gezellig mixed-toernooi, gevolgd door een leuke avond. Weer een dag later was het aan de dames om een sportief toernooi met afterparty tot in de kleine uurtjes af te werken.

Tenslotte werd op zaterdag een seizoenafsluiting voor de Jeugd gehouden. Nadat erg gezongen was voor de verjaardag van mascotte Stanneke kon het feest beginnen. Een heerlijke barbecue, luchtkussens, een zeepvoetbalspel, suikerspinnen en nog veel meer stonden garant voor een topmiddag en avond. 300 roodzwarten sloten zo het seizoen fraai af. Waarbij ook de Peter van Erk-penaltybokaal werd afgewerkt.

Nadat in ronde per elftal de echte elfmeterspecialist werd vastgesteld, werd een bloedstollende finale afgewerkt. Uiteindelijk werd Wessel Delcroix overall winnaar.

De team winnaars die in de finale uitkwamen waren:

Mats Raats (mini’s), Thijs Raats (J07-1), Sam Raats (JO8-1), Raff Jongenelen (JO9-10, Ward Fivet (JO10-1), Oumar Samb (J)11-1), Tieme Graumans (JO11-2), Lotte van Nispen (M011-1), Tymo Fens (JO13-1), Joeri Graumans (JO13-2) Fallou Samb (JO15-1), Sam Adriaansen (MO15-1), Thieu Vergauwen (JO17-1), Ebbe van de Wouw (JO17-2) Indy Boomaerts (MO17-1), Wessel Delcroix (JO19-1), Robin Kustermans (JO19-2) en Isa Meeuwissen (MO19-1).

En dan staan aankomende vrijdag de Roodzwarteharten avond en zaterdag de vrijwilligersdag op de rol. Na gisteren weten we ook dat Zundert 1 voor lijfsbehoud en Zundert 2 voor promotie nog nacompetitie gaan spelen! Check voor foto’s van deze leuke activiteiten Facebook en onze website www.vvzundert.nl