Blacklight-zaalvoetbaltoernooi

zondag 31 december 2023, 15:00

Blacklight zaalvoetbaltoernooi VVZ 

Na het succes van buiten nu ook in de zaal goed ontvangen. 

Op vrijdag 29 december werd er voor de jeugd van de club een blacklight zaalvoetbaltoernooi gehouden. Het licht was al vroeg aan in de sporthal, voor de opbouw, om daarna weer uit te gaan. Voor deze activiteit werd door de activiteitencommissie de samenwerking met de commissie ledenwerving gevonden. Elkaar helpen en versterken waar mogelijk is een van de krachten van een vereniging. Het betekende dat we naast de eigen leden bij de jongste jeugd de deuren ook hebben open gezet voor niet-leden met de hoop nieuwelingen enthousiast te maken voor het voetbalspel. Er waren zeker ook niet-leden, maar ook niet voetballende aanwezigen. Gastvrij werden deze ontvangen. Vriendjes en vriendinnetjes kregen de kans om in het glow in the dark-met muziek-spektakel mee te ballen. Elkaar in het donker vinden geeft een andere dimensie aan het voetbalspel en leverde zo nu en dan hilarische taferelen op. Of er nieuwe contracten getekend zijn is niet zeker, maar laten we het in sommige leeftijdsgroepen zien als oefenen voor het schoolvoetbaltoernooi bijvoorbeeld en er is gezien wat er bij vv Zundert zoal georganiseerd wordt. 

De oudere jeugd wilde graag ‘gewoon’ zaalvoetballen, daar de meiden weer wel de donkerte opzochten. Al met al een geslaagde dag met steeds een aardig gevulde tribune en kantine. Een drankje, chipje en een aardigheidje mocht na afloop natuurlijk niet ontbreken. 

Dit alles werd afgewerkt onder toeziend oog van Dre Franken. Helaas is Dre al 5 jaar niet meer onder ons, maar we blijven hem eren als club. We zullen deze clubman nooit vergeten! 

Tot slot wensen wij alle deelnemers, leiders, hulptroepen en andere aanwezigen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en in 2024 opnieuw veel voetbalplezier toe.