Competitie indeling Zundert 1,2 en 3 bekend

vrijdag 10 juli 2020, 8:30

Competitie indeling Zundert 1, 2 en 3 bekend.

De competitie indeling is bekend voor seizoen 2020-2021. Een seizoen vol vraagtekens. Ik wilde starten met een zin, dat Zundert vijfmaal in de bus moet stappen voor een tripje naar Zeeuws Vlaanderen. Echter besef ik me terdege dat het nog geen uitgemaakte zaak is, dat we tegen die tijd met een volle bus mogen rijden. En zo zijn er natuurlijk meer onzekerheden.

Daarnaast zijn er zoals ieder jaar onduidelijkheden over de sterkte van de verschillende teams. Het feit dat er een heus transferoverzicht op de website van BN De Stem is, geeft toch altijd wel te denken. En uit verhalen in de media blijkt dat het begrip eigen jeugd hier en daar erg rekbaar gehanteerd wordt.  We zullen het daarom wel gaan merken als de bal weer rolt.

RBC (2de klasse), MOC’17 en Steenbergen (zaterdag) zijn door eigen keuzes niet meer van de partij ten opzichte van vorig seizoen. SC Gastel is ingedeeld in 3e klasse B en komen we dus ook niet tegen.

De vier teams die nieuw instromen in 3e klasse A zijn oude bekenden, Clinge, Groen Wit, Sprundel en UVV’40.

Clinge stond samen met Breskens een straatlengte voor in de vierde klasse A en maakte zo gebruik van het recht om te promoveren. Sprundel stond weliswaar derde in de vierde klasse B, maar had wel de minste verliespunten. Ook zij kozen voor de trapje hoger. UVV’40 stond op de 10e positie in de derde klasse B toen het seizoen stilgelegd werd. Groen Wit deed het met een achtste positie in dezelfde klasse iets beter.

Omdat met RBC en SC Gastel de nummers 1 en 2 van vorig jaar niet meer meedoen, is Terneuzen dat net voor Zundert derde stond wellicht de favoriet vooraf. Maar zoals eerder aangegeven, is het ieder jaar weer afwachten wat de sterkte van bepaalde ploegen is ten opzichte van andere seizoenen.

Bij Zundert hebben de geblesseerden tijd genoeg gehad om te herstellen, zijn de jongelingen een jaar ouder, wijzer en sterker. En ook heel belangrijk er zijn een aantal talentvolle jongens overgekomen uit de jeugd die het de gevestigde orde nog wel eens lastig zouden kunnen maken. Kortom een hoop om naar uit te kijken.

Bij Zundert zijn de volgende mutaties in de selectie:

Nieuw: Joey Daemen, Stijn Geuke, Niek Havermans, Seppe Jacobs, Cas van Oijen, Sam Smits, Jelle Snepvangers (allen eigen jeugd), Alex van Nederkassel (lager elftal), Jorg Weijgers (Moerse Boys)

Weg: Rob Luijten en Mathijn Woestenberg (lager elftal)

Indeling Zundert 1, 3e Klasse A

Clinge

DSE

HVV'24

Hoeven

Philippine

R.K.S.V. Groen Wit

Schijf

Sprundel

Steen

Terneuzen

UVV'40

VVR

Victoria'03

Zundert

Ook voor Zundert 2 en Zundert 3 zijn de indelingen bekend.

Indeling Zundert 2, 2e klasse A

DIA 2

Hoeven 2

JEKA 3

Roosendaal 3

SC Gastel 2

SC Kruisland 2

Sprundel 2

Terheijden 2

VVR 2

Virtus 2

Wernhout 2

Zundert 2

Indeling Zundert 3, 3e klasse B

DSE 2

FC Dordrecht Amateurs 2

GSC/ODS 2

JEKA 5

Moerse Boys 3

Oosterhout 2

SC Emma 2

TVC Breda 2

Terheijden 3

Unitas'30 3

WDS'19 2

Zundert 3

What do you want to do ?
New mailCopy