De bal rolt weer!

woensdag 29 april 2020, 21:00

Eerste anderhalve meter training succes door voorbeeldige discipline!

Kinderen afzetten op een soort “kiss-and-ride” op het sportpark, via dranghekken naar je team en een dosis desinfecterende gel in je handen. Door voorbeeldige discipline van ouders en de voetballende jeugd van v.v. Zundert was de eerste training na maanden een groot succes.

De allerkleinste toonden zich erg dapper om voor het eerst zonder vader of moeder langs de kant te trainen. De giechelende pubermeiden en stoere puberjongens volgden keurig de instructies op. Met bijna voltallige teams leken de spelers en speelsters bevrijd. Eindelijk weer lekker voetballen met de teamgenoten.

De jongste jeugd trainende op dezelfde wijze als normaal. Alleen de trainers moesten de anderhalve meter respecteren. Voor de oudere jeugd was het wat meer zoeken omdat zij in het spel ook onderling anderhalve meter afstand moeten houden. Maar ook dat lukte prima, heerlijk om te zien.

Na de training ook snel weer naar huis, in kleine groepjes. Weer een dosis desinfecterende gel in de handen en via de dranghekken snel naar huis om te douchen. Iedereen riep vrolijk: ”tot volgende week!” Dat is altijd een goed teken om te horen.

In de foto’s een kleine sfeerimpressie. Ook genomen van grote afstand.