De cup die niemand wil winnen

woensdag 3 februari 2021, 18:30

De cup die niemand wil winnen!

Iedere keer als er een persconferentie is kijken we als bestuur ook hoopvol naar wat mogelijk is voor onze leden. Want we blijven gaan voor maximalisatie op een veilige manier binnen de regels.

En we kijken ook steeds met een schuin oog naar de KNVB die steeds beter en sneller komt met een uitwerking van de mogelijke scenario’s. Voor de teams die in categorie A uitkomen, in ons geval Zundert 1, 2 en 3 op zondag betekent dit dat er op 10-11 april gestart moet zijn met de competitie. Anders is het officiële seizoen ten einde. Dit betekent dus ook dat we vanaf 10 maart moeten kunnen trainen in groepsverband. Anders is hervatten te riskant op het gebied van blessures.

Voor alle andere teams is de officiële competitie nu al ten einde. Voor deze teams komt een alternatief zodra het toegestaan is, met 2-3 weken voorbereiding. Dit onder leiding van de KNVB. Deze competitie zal de Regio Cup gaan heten. Een kleine lokale competitie met afhankelijk van het moment dat er begonnen kan worden 4, 6 of 8 teams in een hele of halve competitie. En hoewel niemand dit natuurlijk wil, gaan we dan toch voor deze cup! Want een prijs is een prijs. En hopelijk de enige mogelijkheid om de Regio Cup te winnen.

De stappen zijn uitgewerkt in een routekaart.

Hierbij ook een link naar de volledige communicatie van de KNVB over dit onderwerp. 

Communicatie KNVB Regio Cup