Drie diploma’s voor jeugdtrainers v.v. Zundert.

zaterdag 4 februari 2023, 8:30

Drie diploma’s voor jeugdtrainers v.v. Zundert.

In samenwerking met de Gemeente Zundert is in de eerste helft van het seizoen de KNVB cursus ‘Juniorentrainer’ gehouden bij v.v. Wernhout. Tijdens acht maandagavonden hebben cursisten van onder andere Moerse Boys, v.v. Wernhout en v.v. Zundert, praktijkopdrachten uitgevoerd op het veld en met elkaar kennis gedeeld over de rol van de Juniorentrainer binnen een elftal met junioren tussen 13 en 19 jaar.

Vanuit v.v. Zundert zijn wij erg blij met het feit dat Jacco de Bil, de cursus succesvol heeft afgerond. Wij willen hem nogmaals van harte feliciteren. Hoe hij momenteel met de JO18-1 aan de slag is, is echt goud waard! De mannen leren onder zijn leiding, maar hebben ook veel plezier. Met bijna een kampioenschap tot gevolg. Dit hadden ze zelf ook niet bedacht voor het seizoen.

Naast de cursus Juniorentrainer, is bij Moerse Boys de KNVB cursus ‘Pupillentrainer’ gehouden. Deze cursus heeft dezelfde opzet als die van de Juniorentrainer, echter specialiseert deze zich in jeugdteams met spelers/speelsters in de leeftijdscategorie van 6 tot 13 jaar. 

Vanuit v.v. Zundert hebben Michel Maas (JO9-1) en Bonnie van Ginneken (JO10-1) deze cursus succesvol afgerond. Ook hen willen wij feliciteren met het behalen van hun eerste trainersdiploma. Wij zijn blij met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de jeugd, maar juichen het nog harder toe als er ook geïnvesteerd wordt in kennis. Top gedaan Michel en Bonnie!

We willen ook de Gemeente Zundert en onze zusterverenigingen bedanken voor het mede mogelijk maken van het organiseren van de cursus.

Heb je interesse in deze of andere cursussen op het gebied van training geven, dan zijn er altijd mogelijkheden binnen v.v. Zundert. Neem contact op met bianca@vvzundert.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie over de cursussen zie onderstaande links:

PupillentrainerJuniorentrainer