Electro World van der Poel sponsort Zundert 6

dinsdag 22 maart 2022, 18:00

Electro World van der Poel steekt Zundert 6 in het nieuw

Afgelopen zondag ontvingen de mannen van v.v. Zundert 6 spiksplinternieuwe tenues van Desiré van der Poel, van Elektro World van der Poel.. Dit enthousiaste team met veel spelers die bezig zijn aan het eerste seizoen bij de senioren, verdient een mooie outfit.

Met een verrassende derde plaats in de competitie gooit het zesde al hoge ogen. Met de schitterende nieuwe shirts kan het alleen nog maar beter gaan. Leider Ruud Hereijgers en z’n team namen de tenues dankbaar in ontvangst, waarna gelijk het eerste punt in de nieuwe outfit werd binnengehaald.

Op de foto’s overhandigen voorzitter Sacha Gommers en bestuurslid technische zaken Eduard van Elsacker een exemplaar aan Desiré en Astrid.

Desiré is naast een graag geziene gast op sportpark de Wildert ook een gewaardeerde supporter van Zundert 6. En natuurlijk vast lid van het fameuze supporterscollectief Shalom bij thuiswedstrijden van Zundert 1.

Wij willen Desiré en Electro World van der Poel enorm bedanken voor deze sponsoring.

Over Electro World van der Poel

''De zaak bekend om z'n service!''

Bij Van der Poel Elektro in Zundert vind u een breed assortiment aan consumentenelektronica.

Topmerken in diverse prijsklasse. Onder andere keukenapparatuur zoals vrijstaande koel en vrieskasten, magnetrons, stofzuigers, wasautomaten en drogers. Bij ons kunt u ook terecht voor al u inbouwapparatuur.

Tevens bieden wij een ruim assortiment Streaming Audio, LED en Oled tv’s, klein huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsartikelen.

Mocht u onverhoopt een defect aan uw apparatuur hebben? Dan staan onze vakkundige monteurs voor u klaar.