Het succes van voetbal op maat

dinsdag 21 september 2021, 17:00

Voetbal op Maat groeit!

De bezoekers van Sportpark de Wildert op de woensdagavond zullen het vast niet ontgaan zijn, die enthousiaste groep kinderen links voor de kleedkamers op het B-veld.

Sinds het voorjaar van 2019 heeft V.V. Zundert haar eigen G-jeugd team, Voetbal op Maat. Deze zomer is er een gestaagde groei in het team ontstaan. Waar er tijdens de lockdown periode voorzichtig getraind werd met een vaste groep van vijf kinderen is Voetbal op Maat inmiddels gegroeid naar een team van negen kinderen.

Onder leiding van Bas de Cocq van Delwijnen en Jip Walter wordt er steevast iedere woensdagavond om 18.30 getraind. Laagdrempelig, aandacht voor het individu binnen een positieve team vibe met een duidelijke structuur zijn daarbij de kernwaarden.

Volgens Bas & Jip wordt het team juist nu gevonden door de stabiliteit, Voetbal op Maat is er al even en zal zomaar niet verdwijnen in Zundert. Die duidelijkheid maakt het interessant voor ouders in onze doelgroep en vormt het een basis van vertrouwen.

Toekomst

Sinds dit seizoen 2021-2022 zijn we gestart met een zaterdag activiteit, eens per twee weken. Dit zijn oefenwedstrijden of een training, op deze manier laten wij het team wennen aan de structuur van de toekomstige G-jeugd competitie van de KNVB waar wij ons graag in voorjaar 2022 bij willen voegen.

Interesse?

Wilt u graag in contact komen met Voetbal op Maat? U kunt mailen naar voetbalopmaat@vvzundert.nl of bellen/appen met Bas op 0636125457