Hole in one

maandag 14 december 2020, 20:00

Hole-in-one bij v.v. Zundert

Afgelopen zaterdag werd de jeugd van v.v. Zundert verrast met een voetgolf activiteit. Het sportpark de Wildert was onherkenbaar. De greenmasters van de Activiteitencommissie hadden groots uitgepakt. Een uitdagende 10-holes baan was aangelegd op en rond de velden.

Voor de allerjongste jeugd waren er ook nog leuke spelletjes in de tenten. De jongens en meisjes moesten hard aan de slag en goed nadenken om uit de escaperoom te ontsnappen. Het thema was paniek in de Dierentuin. Gelukkig bleven ze cool. Ze wisten het probleem op te lossen en alle dieren te bevrijden. Zodat dierentuin “De Wilde Wildert” weer open kon. Een fotoverslag hiervan staat zoals zo vaak op Facebook.

Dan weer terug naar het voetgolf. De bal moest afwisselend door buizen, door poortjes, in netten of zelfs via glijbanen vanaf de tribune geschoten worden. Dit alles met als doel de bal in zo min mogelijk pogingen in de hole te schieten. Naast een goede traptechniek, bleek concentratie ook een factor om tot succes te komen. Door het gebrek aan wedstrijdritme bleek die traptechniek bij sommige wat roestig, wat veel leedvermaak van de medespelers tot gevolg had.

Na het afwerken van de 10 holes werden de pogingen opgeteld en was degene met de minste punten winnaar. Weer een leuke activiteit om de jeugd bezig te houden met het geliefde voetbalspel. Complimenten aan de organisatie en begeleiding. Nu even rust in de winterstop en dan afwachten wanneer we weer in actie mogen komen.