Jan Hereijgers nieuwe trainer v.v. Zundert

donderdag 30 december 2021, 20:45

Jan Hereijgers nieuwe trainer v.v. Zundert

Jan Hereijgers gaat volgend seizoen aan de slag bij v.v. Zundert als hoofdtrainer, na drie jaar v.v. Schijf. Zundert zocht en vond met Jan een jonge, ambitieuze trainer die net als Zundert sportief wil doorgroeien. Trainer en club kwamen een contract voor één seizoen overeen.

Jan speelde in de jeugd bij v.v. Wernhout en haalde hier ook het eerste elftal. Door blessures moest hij noodgedwongen vroeg stoppen met voetballen. Jan vond in het trainerschap een nieuwe hobby en passie. Ook haalde hij de nodige trainingsdiploma’s.

Als trainer deed hij ervaring op in de jeugd van Wernhout, Alliance en NAC Breda. Met een periode bij de Dutch Lions in Amerika deed Jan tevens internationale ervaring op. Terug in Nederland trok het seniorenvoetbal. Vaak in combinatie met hoog spelende jeugdteams als Halsteren of NAC Breda.

De assistentschappen bij Wernhout en Moerse Boys waren steeds een opmaat voor het echte werk. Met Wernhout van de vijfde naar de vierde klasse gepromoveerd en recent dus voor het derde jaar op rij actief met v.v. Schijf in de derde klasse.

Jan heeft veel zin in deze klus en wil ambitieus met v.v. Zundert een stabiele tweedeklasser worden. Wij denken met Jan een kundige trainer te hebben vastgelegd, die goed past bij onze vereniging en de steeds bredere, maar nog steeds jonge selectie.