Jan Hereijgers tekent bij

donderdag 24 november 2022, 20:30

Jan Hereijgers ook volgend seizoen trainer v.v. Zundert

Er is krapte op de arbeidsmarkt in heel veel branches. Trainers zijn er echter meer dan vacatures. Toch waren alle geledingen binnen v.v. Zundert unaniem. Laten we het contract met trainer Jan Hereijgers alvast verlengen. Want wat goed is, moet je koesteren.

Hiermee geven beiden partijen blijk van tevredenheid over de samenwerking tot op heden. De trainingen zijn van goed niveau, de sfeer en inzet is uitstekend. Zundert waardeert ook de houding van Jan bij tegenslagen zoals het overspelen van de laatste 10 minuten in Clinge en de tsunami aan blessures. Jan kijkt naar wie hij wel tot z’n beschikking heeft en gaat daar op een positieve manier mee aan de slag.

Jan heeft nog steeds de ambitie om met v.v. Zundert te promoveren en er een stabiele tweedeklasser van te maken. Wij zijn blij Jan in zo’n vroeg stadium te hebben kunnen binden voor nog minimaal 1 seizoen. Dit geeft rust en vertrouwen richting de toekomst. Jan blijkt tot op heden inderdaad de trainer die goed past bij onze vereniging en de steeds bredere, maar nog steeds jonge selectie.

Over Jan:  Hij speelde in de jeugd bij v.v. Wernhout en haalde hier ook het eerste elftal. Door blessures moest hij noodgedwongen vroeg stoppen met voetballen. Jan vond in het trainerschap een nieuwe hobby en passie. Ook haalde hij de nodige trainingsdiploma’s.

Als trainer deed hij ervaring op in de jeugd van Wernhout, Alliance en NAC Breda. Met een periode bij de Dutch Lions in Amerika deed Jan tevens internationale ervaring op. Terug in Nederland trok het seniorenvoetbal. Vaak in combinatie met hoog spelende jeugdteams als Halsteren of NAC Breda.

De assistentschappen bij Wernhout en Moerse Boys waren steeds een opmaat voor het echte werk. Met Wernhout van de vijfde naar de vierde klasse gepromoveerd en bij v.v. Schijf drie jaar boven verwachting succesvol actief in de derde klasse.