Jan Hereijgers tekent bij

dinsdag 28 november 2023, 20:00

Jan Hereijgers ook volgend seizoen trainer v.v. Zundert

Net als vorig seizoen zijn v.v. Zundert en trainer Jan Herijgers er al in november uit. Niks wachten tot de winterstop. Langs beiden kanten is het gevoel goed, dus waren ze er samen snel uit.

Hiermee geven beiden partijen blijk van tevredenheid over de samenwerking tot op heden. De trainingen zijn van goed niveau, de sfeer en inzet is uitstekend. Het veldspel wordt steeds beter en de resultaten gaan crescendo. Allemaal redenen om er nog minimaal 1 seizoen extra aan vast te knopen. Jan is nu bezig aan z’n tweede seizoen bij v.v. Zundert.

Jan heeft nog steeds de ambitie om met v.v. Zundert te promoveren en er een stabiele tweedeklasser van te maken. Wij zijn blij Jan in zo’n vroeg stadium te hebben kunnen binden voor nog minimaal 1 seizoen. Dit geeft rust en vertrouwen richting de toekomst. Jan blijkt tot op heden inderdaad de trainer die goed past bij onze vereniging.

Over Jan:  Hij speelde in de jeugd bij v.v. Wernhout en haalde hier ook het eerste elftal. Door blessures moest hij noodgedwongen vroeg stoppen met voetballen. Jan vond in het trainerschap een nieuwe hobby en passie. Ook haalde hij de nodige trainingsdiploma’s.

Als trainer deed hij ervaring op in de jeugd van Wernhout, Alliance en NAC Breda. Met een periode bij de Dutch Lions in Amerika deed Jan tevens internationale ervaring op. Terug in Nederland trok het seniorenvoetbal. Vaak in combinatie met hoog spelende jeugdteams als Halsteren of NAC Breda.

De assistentschappen bij Wernhout en Moerse Boys waren steeds een opmaat voor het echte werk. Met Wernhout van de vijfde naar de vierde klasse gepromoveerd en bij v.v. Schijf drie jaar boven verwachting succesvol actief in de derde klasse. (Foto: Archief v.v, Zundert)