Jeugdleiders en jeugdtrainers gezocht.

vrijdag 14 juni 2019, 7:00

Jeugdleiders en jeugdtrainers gezocht.

V.V. Zundert zoekt versterking voor de trainen en begeleiding van diverse jeugdteams.

Het seizoen 2018-2019 zit erop. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop in beweging. Komende week woensdag hopen we de definitieve teamindeling te kunnen communiceren. Want die is op een haar na rond.

Maar we hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan het seizoen te kunnen beginnen. De kinderen verdienen goed trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede, veilige en sportieve manier te kunnen voetballen.

Dus wil jij leider en/of trainer worden van een jeugdteam. Of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? Meld hem, haar of jezelf aan! Wil je het graag samen met iemand doen? Of meedraaien in een roulatie-poule, laat ook dit weten. We hebben liever meer mensen of de taken te verdelen, dan 1 of 2 mensen die alles invullen.

Doe dit z.s.m. via de voorzitter van de jeugdcommissie Ludwig van de Wouw, ludwig@vvzundert.nl

Naast bovenstaande taken, kunnen we ook nog meer vrijwilligers gebruiken voor bijvoorbeeld kantine en accommodatie werkzaamheden. Voor een overzicht van alle vacatures, zie http://www.vvzundert.nl/vacatures