Jeugdleiders en jeugdtrainers gezocht

vrijdag 19 juni 2020, 8:30

Jeugdleiders en jeugdtrainers gezocht.

V.V. Zundert zoekt versterking voor de trainen en begeleiding van diverse jeugdteams.

We hebben maanden achtereen Jeugdteams in de spotlights gezet. Dit willen we komend seizoen graag doorzetten. We hebben dan wel goede leiders en trainers nodig om de jeugd te kunnen laten voetballen.

Het seizoen 2019-2020 zit erop. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al volop in beweging. Voor 1 juli hopen we de definitieve teamindeling te kunnen communiceren. Want die is op een haar na rond. Maar we hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan het seizoen te kunnen beginnen. De kinderen verdienen goed trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede, veilige en sportieve manier te kunnen voetballen. Hopelijk kunnen we voor deze datum volgende leiders en trainers toevoegen.

Dus wil jij leider en/of trainer worden van een jeugdteam. Of ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? Meld hem, haar of jezelf aan! Wil je het graag samen met iemand doen? Of meedraaien in een roulatie-poule, laat ook dit weten. We hebben liever meer mensen of de taken te verdelen, dan 1 of 2 mensen die alles invullen.

Doe dit z.s.m. via de voorzitter van de jeugdcommissie Ludwig van de Wouw, ludwig@vvzundert.nl

Naast bovenstaande taken, kunnen we ook nog meer vrijwilligers gebruiken voor bijvoorbeeld scheidsrechters, kantinezaken, infocommissie, sociale media en accommodatie werkzaamheden. Voor een overzicht van alle vacatures, zie http://www.vvzundert.nl/vacatures

Hierbij de vacatures voor de jeugd op een rijtje:

- leider JO17-1

- trainer JO17-2 (op dinsdag of donderdag van 18.15 tot 19.45 uur)

- leider(s) JO17-2

- trainer JO15-2 (op woensdag van 19.45 tot 21.00 uur)

- trainer(s) JO10-1 (op maandag en/of woensdag van 18.30 tot 19.30 uur)

- trainer(s) JO10-2 (op maandag en/of woensdag van 18.30 tot 19.30 uur)

- trainer JO8-1 (op woensdag van 18.15 tot 19.15 uur)

- leider(s) MO15-1

Meld je aan!