Jeugdteam in de spotlights

vrijdag 29 mei 2020, 10:00

Deze week in de rubriek: "Jeugdteams in de spotlights" aandacht voor de dames van MO19-1. Het gezellige combinatie team van v.v. Zundert en v.v. Wernhout. Bij het ontvangen van de inzending van deze enthousiasten meiden, besefte ik me weer hoe leuk het jeugdvoetbal is. Maar ook hoe groot de leeftijdsverschillen zijn. En hoe mooi dit de ontwikkeling van kinderen symboliseert. Verslagen van de mini pupillen die net starten in de kleuterklas, tot en met onderstaande bijdrage van de (bijna) volwassen dames van MO19-1. Veel leesplezier!

v.v. Zundert-Wernhout MO19-1

Het eerste (en helaas ook laatste) voetbalseizoen van de huidige MO19-1 begon al met niet één, maar twee verrassingen: Kim kreeg een tweeling!!! Onze eierstokken sloegen bijna op hol van deze mededeling.

Dit resulteerde in veel boze kreten naar degene die ook maar een bal in het 16 meter gebied rondom Kim durfden te schieten. Moet je je voorstellen hoe erg onze eierstokken rammelde toen we de eerste foto’s van Dez en Boaz ontvingen!!!

Verder wil ik even de feestjes van afgelopen seizoen onder de aandacht brengen. V.v. Wernhout heeft tijdens de redcup party van v.v. Zundert goed laten zien wat ze in huis hadden en hebben dan ook al onze verwachtingen overtroffen. Geweldig feestje was dat!!

Vervolgens was het teerfeest bij v.v. Wernhout aan de beurt. Nu was het aan de beurt van de meiden die van v.v. Zundert afstamde om te laten zien wat ze konden. Na samen een goede bodem te hebben gelegd zijn we met zijn allen naar het teerfeest gegaan. Pien(tje) deed haar naam eer aan en representeerde alle v.v. Zundert leden goed op dit teerfeest.

Conclusie van dit verhaal: feesten konden we wel samen!!

Lieve meiden van v.v. Zundert/Wernhout-MO19-1: “Ik bedank jullie voor dit superleuke jaar waarin we aan het einde echt geen twee samengevoegde teams meer waren maar één team”.

Ook willen wij al onze trainers, leiders en niet te vergeten vlaggers bedanken voor het afgelopen jaar!!!