Jeugdteam in de spotlights

vrijdag 26 april 2024, 8:00

Deze week in de rubriek “Jeugdteams in de spotlights” aandacht voor Wernhout-Zundert MO15-1. Dit team dat het net als vorig seizoen toen het de MO15-2 was goed doet en regelmatig puntjes scoort. Vandaag stellen we de dames graag aan u voor.

De MO15-1 Zundert/Wernhout combinatie.

En wat een fijne combinatie is dat, een groep meiden van 2 verenigingen die een feilloos samenspel laten zien met elkaar, een groep meiden die al vroeg in het seizoen 1 hecht team wist te vormen en die het met elkaar spelen iedere zaterdag weer tot een feestje maken of er nu wel of geen winst op het scorebord staat.

En natuurlijk niet te vergeten de trainingen op maandag onder de bezielende leiding van de assistent trainers Lotte en Perle, zo mooi om te zien dat deze twee dames het team aan de hand meenemen en ze iets te leren waar ze in de wedstrijden weer hun voordeel uit kunnen halen.

De trainingen op woensdag onder toeziend oog van leider/trainer/mental coach/steun & toeverlaat/altijd een luisterend oor/bestie van allen Lennie de Bruijn zijn altijd pittig maar ook hier is altijd tijd voor elkaar en staat het team gevoel altijd bovenaan.

Wat maakt de mo15 Zundert / Wernhout combinatie nu zo een geweldige combinatie dan ?! het enorme voordeel is dat het een groep meiden betreft die ieder hun eigen kwaliteiten meebrengen naar het veld en er dan als 1 geheel staan.

Leonie Bastiaansen, nooit opgevend altijd klaar voor een sprintje en ondanks dat er wat pijntjes zijn gewoon doorgaan, raakt soms wel eens gefrustreerd als er iets niet lukt op het veld maar zorgt er dan de volgende keer voor dat het wel lukt.

Roxan Bestebreur, altijd inzet hoe groot de tegenstander ook is altijd er voor gaan, jezelf niet van de bal laten lopen en altijd op de juiste positie staan. Tomeloze inzet en soms moeten we je tegen jezelf in bescherming nemen omdat je zo graag mee speelt en het team niet wil belasten.

Romy Bestebreur, inderdaad zus van, maar absoluut een totaal ander persoon,  vast bijten (figuurlijk) in de tegenstander, door gaan, niet opgeven maar lopen tot op het tandvlees, ondanks blessure leed en pijntjes toch naar wedstrijden en trainingen komen kijken omdat je trots bent op het team (en gezellig is)

Froukje Bruijns, staat haar mannetje op het veld en gaat voor iedere bal, laat zich niet aan de kant schuiven in een duel en schroomt ook niet om hier en daar een boze blik naar een tegenstander te gooien, je verrast altijd je tegenstanders door het ze haast onmogelijk te maken jou voorbij te komen.

Isa van Ginneken, als je het over een duveltje uit een doosje hebt dan heb je het over isa, snelheid, bal techniek, gedreven, passie. Iedere keer verras je de tegenstanders met je bal techniek (en ja ook je trucjes) waardoor je ze totaal de verkeerde kant op stuurt. Je hebt plezier in het spel en dat straal je ook uit.

Fleur Hendrikx, ik noem ze wel eens fleurtje maar op het veld is het echt gewoon Fleur, wat een power leg jij op het veld neer, je laat menig tegenstander soms schrikken met jou spel maar daar moeten ze dan maar aan wennen toch, je staat je mannetje (vrouwtje) in het veld en laat jezelf zeker niet van de bal lopen of van positie duwen. Daarom zeggen we wel eens kom op fleur doe fleur dingen en jij weet precies wat we bedoelen.

Iris de Koning, eigenlijk hebben we twee duveltjes uit een doosje in ons team zitten,  de snelheid, de gedrevenheid, de absolute wil om sneller te zijn als je tegenstander, hiermee verras je iedere keer weer de tegenstander hoe groot of lang ze ook zijn jij laat je niet onder sneeuwen en gaat voor iedere kans die je maar krijgt.

Roos Martens, onze goaltjes dief, staat iedere keer weer keurig verzorgd precies op het goeie moment op de juiste plaats om de voorzet af te maken en de tegenstander te verassen met jou acties, ook jij geeft niet op in een duel ook al is je tegenstander fysiek sterker je gaat het duel aan en laat je niet van de wijs brengen.

Lotte van Nispen, onze keepster onze steun en toeverlaat die al menig keer het doel weet schoon te houden, schroomt zeker het contact met de tegenstander niet, en als ze al durven door te lopen op haar dan zijn ze verzekerd van een niet zo heel aardige blik, altijd aanwezig altijd inzet altijd op te rekenen.

Sarah Verheijen, ook jij bent een sprint kanon, gaat voor iedere bal in wat voor situatie dan ook jij wil moet en zal die bal hebben, als het je dan niet lukt horen we dat aan de andere kant van het veld, en dat is goed want in de volgende situatie heb jij die bal zeker te weten, gedreven passie inzet snelheid soms eigenwijs maar das ook wijs he.

Loïs de Vos, het spel wat je neerlegt op het veld is een spel van passie en toewijding ook jij laat jezelf niet onder het gras stoppen door de tegenstander je gaat er voor bij iedere situatie en ieder bal contact moet je winnen, je bent gedreven je hebt snelheid en techniek ondanks je andere grootte hobby waar ook veel tijd in gaat zitten ben je altijd op je best in het team.

Bo Kerstens, het team is simpelweg niet compleet zonder Bo, je tomeloze inzet jou gedrevenheid om het iedere keer weer beter te doen, je staat echt je mannetje (vrouwtje) op het veld  met jou moeten ze rekening houden en als de tegenstander denkt die pak ik wel even hebben ze het goed mis. Helaas al een poosje geblesseerd en inmiddels ook geopereerd maar nog steeds ben je bij de wedstrijden en trainingen om jouw team te steunen.

Anne Quirijnen, de rust zelve, je straalt een enorme rust uit naar het team en dat is fijn je geeft iedereen het gevoel dat het allemaal wel goed gaat komen, tot het moment daar is en er een tegenstander denkt jou voorbij te gaan, dan ineens komt daar de anne sprint en weet jij het tij te keren en verras je je tegenstander. Altijd inzet altijd gemotiveerd en altijd klaar om je teamgenoten te helpen waar je ook maar kan.

Renske Jochems, last but no least ons Renske, wat een gedrevenheid wat een passie wat een kracht, jij neemt het team op sleeptouw en laat duidelijk van je horen wat er moet gebeuren in het veld volgens jou, je gaat de duels aan en zorgt ervoor dat ze jou zeker niet voorbij gaan, je bent sterk in woorden en daden en je bent een zekerheid in ons team.

Hierboven staan de Dames van de mo15 Zundert / Wernhout combinatie en wat een combinatie jullie zorgen er met elkaar voor dat jullie een team zijn, jullie hebben alles voor elkaar over op het veld en steunen elkaar door dik en dun.

IK BEN TROTS OP JULLIE

John.