Jubileum feestje E&F kamp

vrijdag 3 januari 2020, 20:30

OPSPORING VERZOCHT! (EX)-BEGELEIDERS VAN HET E&F KAMP

Vanuit v.v. Zundert zijn wij dringend op zoek naar mensen die de afgelopen 25 jaar meegeholpen hebben om ons E&F kamp uit te laten groeien tot HET evenement van het jaar voor onze jongste jeugd.

Het signalement: gezellige mensen die drie dagen met een “big-smile” hebben rondgelopen op één van de edities van het E&F kamp.

Ondanks dat wij zelf al 140 mensen opgespoord hebben en hen een persoonlijke uitnodiging bezorgd hebben, zijn we nog niet compleet. Van sommige missen we de huidige adresgegevens en het kan natuurlijk ook nog zo zijn, dat wij per ongeluk mensen vergeten zijn. Wij willen het liefste iedereen erbij hebben natuurlijk.

Gelukkig hebben we al veel enthousiaste aanmeldingen (deze avond kan wel eens een klassieker worden!), maar zijn sommigen zijn dit mogelijk nog vergeten in de drukke decembermaand. Of zijn de uitnodiging kwijt. Hierbij nogmaals de oproep en de uitnodiging. Geef je snel op. Doe dit voor 20 januari 2020.

In 2020 viert het E&F kamp zijn 25ste editie.

Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom willen we graag met alle groepsleiders en kampstafleden van de afgelopen 25 jaar terugblikken en proosten op dit jubileum.

Belangrijke informatie voor deze avond:

Datum: Zaterdag 21 maart

Aanvang: 20.00

Locatie: Kantine V.V. Zundert

Opgeven voor de jubileumavond kan door uiterlijk 20 januari een mailtje te sturen naar: 25EF@vvzundert.nl

Voor een hapje en enkele drankjes wordt gezorgd. De ervaring leert echter dat evalueren lang kan duren, dus neem ook wat kleingeld mee zodat je door kunt tot in de kleine uren.

Hopelijk tot 21 maart 2020,

groeten de jubileum commissie van 25 jaar E&F kamp