Koninklijke Peitsman B.V. sponsort Zundert 2

maandag 28 maart 2022, 18:00

Koninklijke Peitsman B.V. sponsort Zundert 2

Een koninklijk team verdient een dito sponsor. En die is gevonden met Peitsman. Dit mooie bedrijf is sowieso al een bekende naam op sportpark de Wildert. Of het nu gaat om bidons, een reclamebord, een signing in de kantine. Peitsman is present.

Begin 2019 is Peitsman verkocht aan het Belgische Unilin waar Danny Englebert general manager is. Unilin produceert laminaat, houten en PVC vloeren onder het merk Quick Step. Unilin is al zeer bekend in het sportwereld want zij hebben al een wielerploeg. Met de sponsoring van de Zundert 2 zetten ze nu ook de eerste stappen in de voetbalwereld. De naam Quick Step zal dan ook op de borst van de mannen van Zundert 2 prijken. Wij verwachten dus een goede demarrage en stevige eindsprint de resterende wedstrijden.

General manager Danny Englebert  is een graag geziene gast op sportpark de Wildert. Zowel op zaterdag als zondag fanatiek langs de lijn bij de elftallen van één van de zonen of dochter. Naast z’n gewaardeerde sponsoring kunnen we ook altijd een beroep doen op Danny als leider, vlagger of een bardienst.

Wij willen Danny en Unilin dan ook enorm  bedanken voor de betrokkenheid en sponsoring.

Op de foto tonen bestuurslid technische zaken Eduard van Elsacker en Danny het nieuwe tenue. Verder de stralende gezichten van de spelers van Zundert w in de mooie nieuwe outfits. Later pakten zij gelijk de eerste overwinning in dit tenue, door met 2-0 van Hoeven 2 te winnen.

Meer informatie over dit bedrijf? https://www.peitsman.nl/ en/of https://www.unilininsulation.com/nl-be