Laatste training Sander van der Kloof

vrijdag 20 mei 2022, 15:30

Gisteren, donderdag 19 mei, was de laatste training van het seizoen voor de overige senioren. Dit was tevens de laatste training van trainer Sander van der Kloof.

Sander neemt afscheid van z’n rol als coördinator en trainer overige senioren. Het was ook voor Sander zelf niet helemaal duidelijk hoelang hij deze rol al vervuld. Maar dat het lang is, staat vast. Toen hij begon speelde we nog met een veter in de bal. Door de jaren heen hebben vele spelers getraind onder de bezielende leiding van Sander. En kon hij niet, dan appte hij net zolang, tot er een vervanger was. Zo konden ook de overige senioren alias “De trainingsbeesten” iedere donderdag de kunsten vertonen. Het spel van de veertien man is bekend en berucht

Een minder zichtbare, maar belangrijke rol voor v.v. Zundert. Wie het stokje overneemt is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat Sander geliefd en gewaardeerd is, werd wel duidelijk. Een grote opkomst van (ex)-trainingsbeesten op deze laatste training onderstreepte dit. Er waren nog mooie woorden, bloemen en cadeaus van bestuurslid technische zaken Eduard van Elsacker en Corné Verschuuren namens de Trainingsbeesten.

En daarna werden er nog tot in de vroege uurtjes herinneringen opgehaald in de kantine, zoals eigenlijk vaste prik op donderdag.

Sander, bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor v.v. Zundert en de overige senioren in het bijzonder. Je bent altijd welkom om een balletje mee te trappen en een pilsje mee te drinken.