Nieuwsbrief jeugd online

zondag 3 juli 2022, 9:00

Voorlopige teamindeling jeugd bekend

Het seizoen 2021-2022 ligt alweer even achter ons. Een seizoen met Corona hobbels, maar wel een seizoen dat we af hebben kunnen maken. En met een slotdag jeugd, jubileum week en E&F kamp feestelijk hebben kunnen afronden. De jeugdcommissie en de activiteitencommissie hebben getracht een zo goed mogelijke invulling te geven aan de perioden met lockdowns en/of beperkende maatregelen. Dat is gelukt. Mede dankzij de jeugdtrainers, leiders, maar ook zeker spelers en ouders. Nogmaals dank hiervoor.

Na de zomervakantie gaan we aan hopelijk een seizoen zonder onderbrekingen beginnen. De eerste training staat midden in de schoolvakantie gepland op zaterdag 20 augustus. Dit en andere informatie is gebundeld in de nieuwsbrief. Aanvullende informatie zal volgen via de leiders van het elftal.

De jeugdcommissie is de laatste weken druk doende geweest om de organisatie en de teamindelingen voor het komende seizoen 2022-2023 neer te zetten. Een ingewikkelde en moeilijke klus die door de coördinatoren en trainers met grote zorgvuldigheid is aangepakt. Er zijn keuze gemaakt in het belang van de vereniging en alle leden. Dit alles in overleg met de betrokken partijen. De jeugdcommissie gaat er dan ook van uit dat de opdracht deze keer ook weer goed gelukt is. De uitkomsten staan in de nieuwsbrief met de voorlopige indeling.

Voor de begeleiding zijn nog wel enkele vacatures, dus wil je, je inzetten voor de clubs of ken je iemand die dat zou willen? Maak dit kenbaar bij de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie.

Let op wijzigingen kunnen worden aangebracht in bijvoorbeeld tijden of contactgegevens of na het invullen van vacatures. De versie op de site is de meest actuele versie.

De nieuwsbrief is te vinden onder [clubinfo] → [nieuwsbrieven] of via onderstaande link.

Nieuwsbrief jeugd 2022-2023