Opgeven voor slotdag jeugd

vrijdag 21 april 2023, 16:30

Beste jeugdleden en ouders,

20 mei seizoenafsluiting jeugd.

We kunnen intussen spreken van een traditie. Een gezamenlijke afsluiting van het seizoen met alle jeugdteams en ouders. Dit is ieder jaar een succes. Geen afzonderlijke feestjes meer, geen individuele inkoop en rotzooi, maar gezellig samen met de rest van de vereniging. Zeker als er meerdere gezinsleden actief zijn erg handig.

Wij hopen niet alleen alle jeugdspelers te mogen verwelkomen, maar hopen ook zoveel mogelijk ouders te zien op deze feestelijke dag. Natuurlijk zijn ook broertjes en zusjes welkom. Het is de verjaardag van Stanneke, dus die zorgt voor een lekkere traktatie.

Verder zorgen wij voor een groot terras, aangepaste prijzen voor de consumpties, een BBQ en gezellige muziek. Daarnaast is er weer een teamactiviteit waarbij een teamuitje gewonnen kan worden.

Kortom een dag die je niet mag missen. De activiteiten starten om 15.00 uur. Dan wordt ook de laatste jeugdwedstrijden van het seizoen afgewerkt (Zundert JO18-1 – WDS’19 JO18-1 en Zundert JO19-1 – Bavel JO19-4). De BBQ steken we rond 16.30 uur aan.

Om de organisatie in goede banen te leiden, willen we wel werken met een opgave en betaling vooraf, zodat we de juiste bestelling kunnen plaatsen. De kosten zijn relatief laag door een schappelijke calculatie van Slagerij Graumans die de BBQ verzorgt deze keer. De kosten zijn als volgt:

BBQ volwassen (5 stuks vlees, inclusief salades, sauzen en stokbrood) kosten € 14,50

BBQ kinderen (3 stuks vlees, inclusief salades, sauzen en stokbrood) kosten € 7,50

Geef je snel op via onderstaande link. https://vvzundert.pvdbcomputers.nl/ Klik daarna bij het product naar keuze op “Meer informatie”, voer de gegevens in en betaal.  Doe dit uiterlijk zaterdag 6 mei.

Wij hebben er zin in om het seizoen feestelijk af te sluiten, hopelijk komen jullie in grote getallen! HUP ZUNDERT!

Met sportieve groet, jeugdcommissie en activiteitencommissie v.v. Zundert