Opnieuw cursus vlaggen

dinsdag 10 september 2019, 8:00

Cursus vlaggen

Vorig jaar hebben we een korte cursus vlaggen gegeven, na geluiden van ouders, opa’s en oma’s dat ze best zouden willen helpen met vlaggen, maar dat de spelregels niet volledig bekend waren.

Hierop is een avond gegeven om de buitenspelregel, maar ook andere spelregels op een leuke interactieve manier onder de aandacht te brengen. De opkomst was goed te noemen. Met dit initiatief hebben we zelfs een uitgebreide rapportage in het Voetbaljournaal gekregen. Daarom hebben we gemeend dit een vervolg te moeten geven.

Degene die vorige jaar geweest zijn, zijn natuurlijk weer van harte welkom, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Je mag ook komen als je nog niet de ambitie hebt om te gaan vlaggen, maar graag de regels van de sport van je kind of kleinkind beter begrijpt!

v.v. Zundert heeft het ARAG FAIRPLAY certificaat en wil daardoor een voorbeeldrol hebben om het gebied van arbitrage. De jeugd- en senioren fluiten al jaren op een prima niveau. De wedstrijden worden over het algemeen in goede banen geleid. Een scheidsrechter kan dit niet alleen. Op sportpark de Wildert voorlopig geen VAR. Maar grensrechters of mooier gezegd, assistent-scheidsrechters zijn nog steeds welkom.

Opgeven voor deze avond kan via Whatsapp: Stefan Lammerse, 06-51309400 of Frank Boomaerts 06-53996002

Tot dinsdag 1 oktober in de kantine van 19.30 tot 21.00 uur.