Peter van Erk Penaltybokaal

zaterdag 7 mei 2022, 8:00

Peter van Erk Penaltybokaal

Afgelopen dinsdag vond de Peter van Erk Penaltybokaal weer plaats bij v.v. Zundert. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de jeugdspelers strijden om de wisseltrofee.

Een penalty, het lijkt zo eenvoudig, maar blijkt enorm lastig. De druk van je medespelers, de supporters en natuurlijk de keeper. Ga er maar aan staan! Nou dat deden onze jeugdige talenten.

In de eerste ronde werd er op 10 verschillende keepers 1 penalty genomen. Hier uit kwam de winnaar per team naar voor. Zie hieronder voor de winnaars per categorie.

In de tweede ronde namen deze winnaars 5 strafschoppen op 5 verschillende keepers. Hiervan gingen de 5 spelers met de beste trap over naar de finale.

In de finaleronde bleek Quinten van v.v. Zundert JO17-1 over de combinatie van de beste trap en stalen zenuwen te beschikken. Hij won dan ook de 2022 editie van de Peter van Erk Penaltybokaal.

Quinten, van harte gefeliciteerd!

Met grote dank aan de Activiteitencommissie voor de organisatie, maar natuurlijk vooral ook een welgemeend “dankjewel” aan de keepers en keepsters van de seniorenteams en hoogste jeugdelftallen..

Winnaars voorrondes per team, door naar finale:

Evi

Lena

Tijn

Thijs

Mees

Finn

Flo

Jaimy

Damion

Ward

Renske

Tygo

Salem

Giovanni

Quinten

Lotte

Kyra

Diarno

Teams met hoogste gemiddelde: 6 uit 10 gemiddeld

JO7-1

JO19-1

Eindfinale

Tijn

Damion

Ward

Giovanni

Quinten

Eindwinnaar:

Quinten

De winnende penalty