Prijzen uitgereikt op selectie uitje

zondag 25 juni 2023, 11:00

Prijzen uitgereikt op selectie uitje

Op het afsluitende selectie uitje, werden traditiegetrouw de prijzen uitgereikt voor de topscoorders en beste spelers per team. Maar niet voordat er een leuke activiteit plaatsgevonden had. Helemaal verkleed maakten de mannen op steps te dorp onveilig. Er moest gezocht worden naar de organisatie in een soort jachtseizoen-achtige setting. Daarnaast moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd, hetgeen met veel plezier werd gedaan. En de drive om te winnen, zorgde voor een leuke strijd!

Na een heerlijk buffet bij De Ossekop werd de laatste ronde ook hier afgewerkt. Een karaoke ronde. Laten we zeggen dat de zangtalenten veel weg hadden van de prestaties op het veld. Meer inzet, dan talent.

Eerst werd Olivier naar voor geroepen omdat hij de speler was die de meeste partijtje op de training had gewonnen. Vervolgens Thomas omdat hij de doelman met de meeste trainingszeges was.

Daarna kwamen de echte prijzen. Bij 2 en 3 werd de topscoorder ook uitgeroepen tot beste speler. Dorus Gommers en Joey Daemen gingen dus met twee bekers naar huis. Bij Zundert 1 was Tjeu van der Heijden met 9 treffers de meest productieve man. Olivier van Hassel mocht de beker voor beste speler van het seizoen op komen halen. Allemaal van hart gefeliciteerd      

Tenslotte werd Yannick Nelemans in het zonnetje gezet. Na 6 jaar nam hij afscheid als leider van Zundert. Yannick heeft dit altijd met veel inzet, betrokkenheid en enthousiasme gedaan. Echt een man die stond voor z’n team. Een goede schakel tussen de spelersgroep, staf en andere onderdelen van de vereniging. Yannick, bedankt voor alles en tot snel op het sportpark.