PVDB Computers sponsort tassen v.v. Zundert 2

maandag 8 november 2021, 16:30

PVDB Computers sponsort tassen v.v. Zundert 2

Het oude voetbalcliché zegt: “zo, de punten kunnen in de tas mee naar huis”. Bij v.v. Zundert 2 kunnen deze punten voortaan mee in schitterende tassen, gesponsord door Peter van den Bersselaar van PVDB Computers. Voor spelers zijn fijne tassen erg belangrijk. Deze tassen voldoen aan alle eisen. En zien er daarnaast mooi uit. Kortom een mooi en representatief visitekaartje om een sportpark mee op te komen. De heren van Zundert 2 zijn in hun nopjes met deze fijne voetbaltassen van PVDB Computers.

Daarom, enorm bedankt voor deze mooie geste. De eerste drie punten pasten er prima in na de met 5-0 gewonnen topper tegen Wernhout 2. En er is ruimte voor meer!

Over PvdB Computers

PvdB Computers is een jong, innovatief en klantgericht bedrijf. Onze focus ligt op het repareren van computers, laptops, randapparatuur en in het adviseren op het gebied van ICT, dit kan gaan over de aanschaf van nieuwe apparatuur, aanleggen van een netwerk of het realiseren van een website.

Eigenaar is Peter van den Bersselaar, geboren op 13 Juni 1988 en woonachtig in Zundert. In zijn vrije tijd is hij actief in het Bloemencorso van Zundert en was hij in het verleden geruime tijd op ’t Stokperdje actief, waar hij verschillende bestuursposten heeft bekleed.

Vanwege zijn passie voor de ICT en het ondersteunen daarin heb ik in 2012 besloten om PvdB Computers op te richten. Ondertussen heb ik 8 jaar werkervaring met PvdB Computers waar hij op dit moment een klantenbestand heeft van meer dan 500 personen en bedrijven. Grotendeels is  dit tot stand gekomen middels mond-tot-mond reclame. Doordat hij met passie zijn vak beoefent en graag met en voor mensen bezig is zie je zijn enthousiasme terug in de diensten en producten die hij levert. Klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn voor Peter erg belangrijk en dit is iets waar hij elke dag weer naar streeft.