Roelands Boomkwekerijen steekt Zundert 4 in het nieuw.

donderdag 16 februari 2023, 8:00

Roelands Boomkwekerijen steekt Zundert 4 in het nieuw.

Het mooiste sportpark van het noordelijk halfrond. En ver daar buiten. Een schitterende laan met bomen en veel groen. Daar wil je als Boomkwekerij toch mee geassocieerd worden. Gelukkig dachten Frank en Marina van Roelands Boomkwekerijen precies hetzelfde. Zij zijn al sinds het seizoen 2015-2016 betrokken bij onze vereniging als sponsor. En zo werden zij nu ook shirtsponsor van v.v. Zundert 4. De komende 4 jaar pronkt de naam op de brede torso’s van de heren van Zundert 4.

Frank en Marina zijn geen onbekenden op het sportpark. Ondanks de drukke werkzaamheden waren zij altijd bereid om te rijden of te wassen voor de kinderen toen zij in de jeugd bij v.v. Zundert speelden.

Zoon Jelle speelt nu in Zundert 2 en dochter Rowy heeft ook nog jaren in Zundert VR1 gespeeld. Kortom de wortels van deze boomkwekers liggen ook bij v.v. Zundert. De mannen van Zundert 4 waren helaas nog te veel onder indruk van de mooie shirts, zodat de eerste wedstrijd net niet in een overwinning kon worden omgezet. Maar wij zijn ervan overtuigd dat zij in deze shirts nog op zullen bloeien.

Frank en Marina, bedankt voor jullie sponsoring. Op de foto zien we ook dat kleinzoon Mats al besmet is met het roodzwarte virus.

Over Roelands Boomkwekerijen:

We zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en struiken, uit de volle grond en in pot gekweekt. Met vakmanschap en moderne techniek zorgen wij ervoor dat onze producten van de allerhoogste kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. We beschikken over een grote leverings capaciteit. Doorgaans kunnen we binnen 1 werkdag leveren ook bij grotere aantallen. Met onze moderne rooitechnieken bent u verzekerd van goede kwaliteit planten die op een snelle en efficiënte manier worden verwerkt. Ons team van vaste medewerkers zorgt ervoor dat u bestelling  op tijd voor u klaar staat. Voor leveringen aan huis of op de werklocatie maken we gebruik van transportbedrijven die ervaring hebben met het vervoeren van planten. Zo weet u zeker dat het transport gebeurd zonder kwaliteitsverlies.

Waarom Roelands Boomkwekerijen?

Professioneel: De planten worden met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team.

Unieke leveringscapaciteit: De levering van planten vindt jaarrond en seizoenonafhankelijk plaats.

Innovatief: Innovatie ten aanzien van de producten zelf als bij de productie- en aflevermethodes.

Al meer dan 25 jaar kweken wij in boomkwekerij-centrum Zundert een compleet sortiment bos- en haagplantsoen.

Meer Info

Adres: Goorbaan 9

Postcode: 4881MH Zundert

Telefoon: 0031 765972756

Mobiel: 0031 653446935

Email: info@roelandskwekerij.nl