Senioren G-voetbal in Zundert, Voetbal op Maat Senioren

maandag 3 juni 2024, 10:30

Senioren G-voetbal in Zundert, Voetbal op Maat Senioren

Senioren G-voetbal in Zundert bestaat al sinds eind jaren '80. Er startte toen een team bij V.V.Zundert welke in 2016 is gestopt en de laatste 16 jaar was er een senioren team bij Moerse Boys. Recent is besloten het senioren team bij Moerse Boys te stoppen en dit betekende dat senioren G-voetbal in Zundert zou verdwijnen. 

De gedachten aan dat verlies deed Bas de Cocq van Delwijnen, oprichter en coördinator van Voetbal op Maat bij V.V. Zundert doen besluiten actie te ondernemen en in contact te treden met Bas van den Bogaert, voorzitter van Moerse Boys. Uit de passie voor G-voetbal en het motto: "dat junioren- en senioren G-voetbal moet blijven bestaan in Zundert" zijn Bas & Bas in gesprek getreden. Het resultaat van dit positieve contact is dat beiden vinden dat senioren G-voetbal het beste een vervolg heeft bij V.V. Zundert. 

Bij V.V. Zundert is sinds 2017 het jeugd G-team onder de naam Voetbal op Maat actief, zij spelen KNVB competitie voetbal, bezoeken toernooien en hebben een mooie samenwerking met NAC Maatschappelijk. Het opzetten, uitbouwen en onderhouden van een Voetbal op Maat Senioren team is een prachtige en welkome aanvulling voor Voetbal op Maat bij V.V. Zundert, deze mening deelt het hoofdbestuur volledig. 

Het actie plan om een staf en team te vormen ligt klaar en de wens is om na de zomer de eerste trainingen op sportpark De Wildert te kunnen faciliteren! 

U kunt de komende tijd dan ook meer informatie over het nieuw te vormen team verwachten via verschillende nieuws kanalen, flyers en andere uitingen. 

Voor vragen, opmerkingen en meer informatie voor of over Voetbal op Maat Junioren & Senioren kunt u mailen naar: voetbalopmaat@vvzundert.nl of bel/app naar 06-36125457 

.