Staf Zundert 2 bijna rond

donderdag 23 april 2020, 15:00

Staf Zundert 2 bijna rond

Ondanks dat het seizoen nu stil ligt, heeft de technische commissie niet stilgezeten. Zij zijn druk bezig om de begeleiding van de senioren teams voor het seizoen 2020-2021 rond te maken. We gaan er nog steeds van uit dat de bal ooit weer mag gaan rollen.

Na de gesprekken met de staf van Zundert 2 kwam er witte rook uit de schoorsteen van de kantine. Etienne Herijgers is bereid gevonden om ook volgend jaar de training en coaching van Zundert 2 voor zijn rekening te nemen. Zowel vanuit Etienne als de spelersgroep klinken positieve geluiden over de ontwikkeling en de kansen volgend seizoen.

Ook Toon van Peperstraten knoopt weer een extra jaar vast aan zijn functie van elftalleider. Ook hier zijn wij heel blij mee. Een niet te onderschatten taak voor een voetbalteam.

Helaas komt er ook een vacature. Ruben van Hassel heeft te kennen gegeven z’n zondagen anders te willen gaan invullen en zijn taak als vlagger te beëindigen. Wij willen Ruben bedanken voor z’n meters langs het veld en uitnodigen om toch regelmatig te komen kijken en aan te schuiven in de kantine.

Voor de positie van vlagger voor Zundert 2 zijn we dus op zoek naar een vervanger. Heb je interesse, geef dit dan aan bij Eduard van Elsacker (eduard@vvzundert.nl)