The Big 30!

woensdag 10 juli 2019, 16:10

The Big 30!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de dames van vv Zundert bemannen (of bevrouwen?) komend seizoen met 30 vrouwen één team. En aangezien we maar met 11 dames op het veld kunnen staan, zal onze bank dit jaar goed gevuld zijn. Maar we willen voetballen! Liefst allemaal evenveel. Daarom hebben we meerdere speelmomenten gecreëerd waardoor we onze stappenteller niet teleur hoeven te stellen.  Zo gaan we, voor het eerst in jaren, weer op dinsdagavond trainen. Maar aangezien Martin de trainer een drukbezette man is, kan hij geen gaatje vinden om ons op dinsdag te komen trainen. Maar geen paniek! Wij zijn niet uit het veld te slaan.. (leuk woordgrapje).

We want you!

We willen graag een trainerspoeltje creëren met ijzersterke trainers die ons op een (of meerdere) dinsdagavond(en) de fijne kneepjes van het vak leren. Wij verwachten dat de inschrijving stormloopt, want wie wil ons nou niet trainen? Dus zal het waarschijnlijk een enkele keer zijn. We vragen je maximaal 4 keer een training te komen geven. We starten op 20 augustus. Belangrijk is wel dat de dinsdagavondtrainingen voor ons vrijblijvend zijn. We hopen op een grote trainingsopkomst, maar met dertigen zullen we niet vaak zijn.

Ps. Wij zouden de dames niet zijn als er geen leuke prijs / competitie aan hangt. Dus de prangende vraag luidt als volgt: “Wie sleept de prijs voor de beste trainer in de wacht?”

Met vriendelijke groet,
Super gemotiveerde dames van vv Zundert!

Doe je mee? Stuur een berichtje naar info@vvzundert.nl of app naar 06 22733301