Tijd voor een voetbalfeestje

woensdag 10 maart 2021, 17:00

v.v. Zundert tijd voor een feestje.

Bij v.v. Zundert annuleren we geen feestjes, we verschuiven ze. We slaan geen gezelligheid over, we halen het in! Kortom de kantine zal op z’n grondvesten trillen bij het inhalen van alle gemiste middagen en avonden. Maar zover is het nog niet.

Voor de jeugd ligt dit anders. Het verkleed voetballen met Carnaval kom vanwege de sneeuwval niet op een verantwoorde wijze doorgaan. Maar het eerste mogelijke logische moment maken we dit natuurlijk goed. En dan is er geen mooier moment dan halfvasten.

Aanstaande zaterdag Carnabal bij v.v. Zundert, ofwel het feest met de mooiste slogan: "we konden met carnaval niet voetballen, dus gaan we met halfvasten ff knallen". De festiviteiten starten om 10.30 uur en we eindigen rond 11.30 uur.

De jongens en meisjes van de JO7 tot en met de JO11 mogen verkleed komen voetballen. We gaan feestelijk voetballen op de dampende beats van de muziek en nog veel meer gezelligheid.

Ook deze activiteit is toegankelijk voor niet-leden. Graag vooraf aanmelden via ludwig@vvzundert.nl Je ontvangt dan de meest actuele informatie m.b.t. benodigdheden, tijden en de huidige maatregelen.