Tot 6 april NIX

donderdag 12 maart 2020, 21:00

Streep door alle activiteiten bij v.v. Zundert

Tot 6 april NIX

I.v.m. met de nieuwe richtlijnen en adviezen van het RIVM inzake de bestrijding van het corona virus zetten wij een streep door alle activiteiten bij v.v. Zundert. Zowel op het veld als op het gebied van activiteiten.

Dus geen trainingen, geen wedstrijden, maar ook geen Jeugdbingo op 14 maart, geen reünie van het E&F kamp op 21 maart, geen grote voetbalquiz op 28 maart en geen tweede brainstorm-avond m.b.t. de toekomstvisie van v.v. Zundert op 30 maart.

Met pijn in het roodzwarte hart moeten wij deze beslissing nemen. In het dagelijks leven en op social media lopen de meningen over de maatregelen soms nogal uiteen. Als v.v. Zundert willen we soms afwijkend uit de hoek komen, maar niet in deze serieuze kwestie.

In het kader “schoenmaker blijf bij uw leest” hebben wij als bestuur deze beslissing genomen.  Over voetbalzaken, tactiek en trainen willen we graag meepraten en een eigen geluid laten horen, maar als het gaat om de volksgezondheid vertrouwen we op de adviezen van de specialisten van het RIVM. Vandaar dit besluit.

Gezien de voortdurend wijzigende omstandigheden en adviezen, kunnen we nu niet meer aangeven dan bovenstaande. Ook kunnen we nu niet aangeven of en zo ja, wanneer, deze activiteiten opnieuw ingepland worden. Hetzelfde geldt voor het hervatten van trainingen en wedstrijden. Maar 1 ding is zeker, en dat is geen grap, tot 6 april NIX op sportpark Wildert en NIX bij v.v. Zundert.

Wij rekenen op jullie begrip en hopen net als iedereen dat het virus snel onder controle komt, zodat we de activiteiten weer op kunnen starten.

Let goed op, blijf gezond, met sportieve groet bestuur v.v. Zundert!