Traditionele prijzenregen op selectiefeest.

zondag 7 juli 2024, 13:30

Traditionele prijzenregen op selectiefeest.

De selectie van Zundert heeft afgelopen zaterdag het seizoen dan echt afgesloten. Met het zogenaamde selectiefeest werd de jaargang 2023-2024 definitief beëindigd.

Het middagprogramma bestond uit leuke opdrachten in teams in Zundert en omgeving. Er werd fanatiek gestreden voor de eer. Vervolgens werd bij de Ossekop heerlijk gegeten en gedronken. Dit was als altijd uitstekend verzorgd.

Op het selectiefeest worden ook altijd prijzen uitgereikt voor de topscoorder per elftal en de beste speler per team. Via een ingenieus puntensysteem wordt objectief de MVP van het seizoen vastgesteld. De heren vielen in de prijzen:

Speler van het jaar Z1: Bas Englebert

Speler van het jaar Z2: Ebbe van de Wouw

Speler van het jaar Z3: Rens Gommers

Topscoorders:

Z1: Wessel Delcroix

Z2: Joey Damen

Z3: Stef van Dongen

Van harte gefeliciteerd met deze prijs. Bas en Joey waren vanwege vakantie niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Hij komt zo spoedig mogelijk jullie kant op.

Tevens werd er afscheid genomen van de afzwaaiende spelers, zoals Frenk Zagers, Wim Kas en Siem Boomaerts die stoppen met voetballen. Joey Schijfs die ook een sabbatical neemt, was niet aanwezig. Ook Tjeu van der Heijden en de afwezige Fabian Nelemans zijn volgend jaar niet meer te bewonderen op sportpark de Wildert. Zij gaan in Bavel bij JEKA voetballen.

De avond werd bij Victoria afgesloten tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Turkije, waarna het nog lang gezellig bleef.