Trainingspakken bestellen en ruilbeurs.

maandag 12 augustus 2019, 22:00

Trainingspakken bestellen en ruilbeurs.

Marktplaats de Wildert!

Van ruilen komt huilen is een bekend gezegde. Maar in het voetbal is het juist een traditie om na afloop van de wedstrijd shirtjes te ruilen. Dit gaan we niet doen, maar we willen wel ruimte bieden voor een soort marktplaats idee om te ruilen, kopen en verkopen.

Op zaterdag 17 augustus kunnen eventueel te klein geworden v.v. Zundert trainingspakken verkocht worden aan kinderen die er nog wel inpassen. Want hoe leuk de trainingspakken ook zijn, wij zijn ons bewust dat dit niet voor iedereen is weggelegd. En dat kinderen in de groei soms alweer een maat groter nodig hebben voordat je het weet.  De verkoopprijs moeten jullie zelf overeenkomen.

Dus wil je een tweedehands (vintage heet dit tegenwoordig) v.v. Zundert trainingspak kopen of verkopen, neem dit dan 17 augustus mee naar de seizoenopening van v.v. Zundert.

Maar ook aan degenen die een nieuw trainingspak of andere nieuwe v.v. Zundert sportkleding willen bestellen is gedacht. De reacties op de nieuw lijn zijn enorm positief! Op deze dag kun je ook de nieuwe materialen passen, die je later zelf via de site kunt bestellen.  Met de juiste maat voorkom je extra kosten voor het retoursturen van de kleding.

Dus passen voor de juiste maat, oude trainingspakken te koop aanbieden of de juiste kopen, het kan allemaal op zaterdag 17 augustus op sportpark de Wildert!

Ook de sokken zijn bestelbaar op deze dag, ze zijn verkrijgbaar voor € 8,00 aan de bar.