Van Hassel makelaars steekt Dames v.v. Zundert in het nieuw.

donderdag 6 oktober 2022, 7:00

Van Hassel makelaars steekt Dames v.v. Zundert in het nieuw.

Afgelopen zondag overhandigde eigenaar Erwin van Hassel de nieuwe tenues aan de dames van v.v. Zundert. De schitterende outfits brachten meteen geluk. Zundert won met 4-2 van VVR.

Om de beeldspraak toe te spitsen op de sponsor kun je stellen dat de Dames in de eerste helft OPEN HUIS hielden. Het was namelijk 0-2. Maar na rust stond het team als een HUIS en liep het vrij eenvoudig uit naar een 4-2 overwinning. Bij van Hassel Makelaars eindigt het meestal met een bordje VERKOCHT in de tuin. Dit was bij de dames gelukkig niet het geval. Zij eindigden met een big smile in de kantine.

Erwin heeft zelf een verleden als voetballer bij v.v. Zundert en is nog steeds een hartstochtelijk supporter van zoon Sieb (v.v. Zundert JO19-1), dochter Babbe (v.v. Zundert VR1) en de derde helft.

Wij willen Erwin en Van Hassel Makelaars bedanken voor de sponsoring en de mooie tenues.

Op de foto’s Erwin van Hassel met aanvoerster Eslie Siemons en voorzitter Sacha Gommers.

Over Van Hassel makelaars o.g.

Van Hassel makelaars o.g. is sinds 1992 actief in de regionale woningmarkt. In 2022 vierden wij ons 30-jarig jubileum. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Wij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende vastgoedspecialisten in de regio Zundert/Rijsbergen/Rucphen/Etten-Leur.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en actieve benadering.

Met ons enthousiaste team van 12 medewerkers streven wij ernaar om de aan- of verkoop van uw huis voor u zonder zorgen te laten verlopen.

Van Hassel makelaars is een middelgroot, veelzijdig en goed bereikbaar makelaarskantoor wat al geruime tijd aangesloten is bij de branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). We zijn als regiospecialisten al jarenlang actief in de bestaande woningmarkt, nieuwbouw, bedrijfspanden, agrarisch en landelijk vastgoed. Tevens verzorgen wij taxatie rapporten (NWWI gevalideerd) van uw onroerend goed. 

Vestigingen

Van Hassel makelaars o.g. heeft twee vestigingen. In Zundert en Rucphen zijn kantoren gevestigd en in Rijsbergen is een kijketalage met ons aanbod gevestigd.