Verkoop v.v. Zundert chocolade

woensdag 15 december 2021, 20:00

Voor alle leden, lekkerbekjes en snoepkontjes! Koning en koningin Kwatta

Wij hebben jullie hulp nodig. En daarmee is een prijs te verdienen. Namelijk de titel koning(in) Kwatta. We hadden allerlei plannen om heerlijke v.v. Zundert chocolade te gaan verkopen. Maar zoals met zoveel zaken, gooide Corona roet in het eten.

Met de opbrengsten willen we gezellige jubileumfestiviteiten organiseren. Want dat hebben we wel verdiend. En gaan we ook doen! Daarom willen we jullie vragen om voor de feestdagen zoveel mogelijk doosjes chocolade te (ver)kopen. De doosjes gevuld met 20 overheerlijke chocolaatjes zijn € 6,00 per stuk of 2 voor €10,00

Lekker om te snoepen tijdens de feestdagen, leuk om te geven aan de gastheer/gastvrouw of te verkopen aan tegenstanders die normaal steeds hun tanden stuk bijten op onze verdediging.

Kortom, de vraag die we hebben: “willen jullie een aantal doosjes v.v. Zundert chocolade (ver)kopen en zo helpen de kas voor het jubileum op oorlogssterkte te brengen”.

Voor degene met het hoogst aantal verkochte doosjes hebben we de eretitel Koning en Koningin Kwatta. Wat dit precies inhoud houden we nog even geheim, maar het is de moeite waard!

Voor vragen of bestellingen, bel of app Kees Boot, 06-18604816

Delen van de chocolade en dit bericht mag!