Verzorger / verzorgster gezocht

woensdag 22 juni 2022, 17:30

--- Verzorger / verzorgster gezocht --- 

Huidige situatie 

 VV Zundert is voor komend seizoen op zoek naar versterking van de medische staf. Op dit moment bestaat het medische team uit drie verzorgers en biedt verzorging aan de drie selectieteams, maar ook aan de overige senioren en jeugdspelers. Twee van de verzorgers zullen komend seizoen een stap terug doen, waarvan tenminste één plaats ingevuld moet worden. Hiervoor is VV Zundert op zoek naar een enthousiaste en leergierige nieuwe verzorger die vast aanwezig is op zondag tijdens de wedstrijd van Zundert 1 en indien nodig mee kan draaien op dinsdag- en donderdagavond. 

Wie zoeken we?

- Iemand die geïnteresseerd is in het vak sportverzorging die ons medisch team komt ondersteunen en veel wil leren.

- Ervaring in de verzorging of fysiotherapie is niet noodzakelijk. Het team biedt je voldoende begeleiding en geeft je de kans om theorie al snel in de praktijk te brengen. 

- Met beschikbaarheid op minimaal de zondag (en indien mogelijk dinsdag- en/of donderdagavond). 

- Een tijdelijke stage van een student fysiotherapie die een seizoen lang stage wil komen lopen behoort ook tot de mogelijkheden. 

 Wat bieden wij?

- Je wordt opgeleid door ons huidige team van verzorgers, met de nodige ervaring. 

- Je wordt onderdeel van de staf van de selectie. 

- Een financiële vergoeding, onder meer afhankelijk van ervaringsniveau en beschikbaarheid. 

- VV Zundert biedt je de mogelijkheid tot het behalen van het certificaat Sportmasseur. 

- We brengen je zowel de theorie als praktijk bij. Door het grote aantal spelers die je op dinsdag en/of donderdag verzorgt, bouw je snel praktijkervaring op. 

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie? Of twijfel je of je wel in aanmerking komt? Bel (06-3064 6661) of mail (selectie@vvzundert.nl) gerust vrijblijvend naar Niek Daamen om je verder te laten informeren. 

 We kijken uit naar je reactie!

Vacature in pdf