Vlagger voor Zundert 2 gezocht

woensdag 7 juli 2021, 22:45

Vlagger / Assistent scheidsrechter gezocht!

Zoektocht naar menselijke VAR!

Voor Zundert 2 zijn wij op zoek naar iemand die wil vlaggen. Wij bieden deze man of vrouw de functie assistent scheidsrechter van Zundert 2. Het is een mooie, belangrijke taak binnen de vereniging. Wij bieden gezelligheid, een rol dicht bij het elftal in de frisse buitenlucht. Tijdens werktijd kan aan gelijk aan de conditie gewerkt worden. Kennis van de voetbalspelregels is een pré. De werkzaamheden vinden over het algemeen op zondag tussen 12.00 en 13.45 plaats. Tijdens de pauzes is er een droge werkplaats beschikbaar en zorgen wij voor een veelal warm drankje.

Heb je interesse, wil je meer informatie, stuur een mail naar Niek Daamen  selectie@vvzundert.nl of bel of stuur een Whatsappbericht naar 06-30646661. Hoef je geen informatie omdat je zo enthousiast geworden bent over onze vacature, kun je, je ook gelijk aanmelden via bovengenoemde contactgegevens.

Tenslotte ken je iemand die geschikt is voor deze rol, maar te verlegen en bescheiden is om zich kandidaat te stellen. Tip deze persoon of geeft zijn of haar contactgegevens door.