Voetbal op maat

maandag 22 juli 2019, 0:00

VOETBAL OP MAAT, JEUGD G-VOETBAL 

Afgelopen seizoen is er sterk gestart met trainen bij VV Zundert onder de naam "Voetbal Op Maat", voetbal voor jongens en meiden die speciaal onderwijs volgen in de leeftijdscategorie 6 t/m 17 jaar. Er is inmiddels een enthousiaste groep jongens en meiden die wekelijks trainen en zij zoeken vriendjes en vriendinnetjes die samen een leuke tijd op het voetbalveld willen beleven. 

Enthousiasme, positiviteit, vertrouwen, ervaring met de doelgroep, gezelligheid, dit zijn kenmerken die voor ons centraal staan. 

Voor meer informatie over Voetbal Op Maat mail naar: voetbalopmaat@vvzundert.nl of bel naar Bas (trainer): 06-36125457 

Informatie nieuwe seizoen: 

Seizoen 2019-2020 eerste training op zaterdag 17 augustus van 11.30 tot 12.30 (aanwezig om 11.15). Daarna wekelijks op de woensdag van 18.30u tot 19.15u. 

In het eerste deel (najaar) van het nieuwe seizoen zullen wij naast de wekelijkse training een aantal vriendschappelijke wedstrijden spelen. 

Het streven voor ons is om in het tweede deel (voorjaar) deel te nemen aan KNVB-competitie voetbal. 

Maar genoeg geschreven, het laat zich soms moeilijk uitleggen. Voelen en doen, werkt vaak beter, dus kom geheel vrijblijvend meetrainen op woensdag. Laat het vooraf even weten, zodat we hier goed rekening mee kunnen houden! We zien je graag op sportpark de Wildert verschijnen!