Voetballen bij een profclub....

vrijdag 8 september 2023, 8:00

Voetballen bij een profclub....

Wie wil dat nou niet? Voor drie jongens van ons JG1 - Voetbal op Maat team gaat dit werkelijkheid worden. 

Damiano, Diego en Michiel zijn door NAC geselecteerd om deel te nemen aan het NAC G-jeugdteam dit seizoen. Het team met kinderen uit de regio Breda zal schitteren tijdens 5 toernooien in de zogeheten Bijzondere Eredivisie met deelnemende teams van Ajax, AZ, VVV Venlo, FC Emmen en NAC. 

Deze activiteit is een volgend mooi voorbeeld in de succesvolle samenwerking tussen V.V. Zundert en NAC Breda. 

In oktober gaan de trainingen en toernooien van start en zal dit voor onze jongens naast de trainingen en competitie wedstrijden bij V.V. Zundert lopen. Wij wensen onze rood-zwarte kanjers veel plezier en succes toe. 

Wist jij dat.....

JG1 - Voetbal op Maat een team is voor jongeren die moeite hebben aansluiting te vinden in het reguliere voetbal, wij trainen wekelijks op woensdagavond en spelen op zaterdag competitie wedstrijden, gemiddeld eens in de twee weken. Daarnaast worden er het jaar rond allerlei leuke activiteiten gepland bij de club en rondom ons team. 

Ken jij een jongen of meid die echt eens mee zou moeten doen? Laat het onze coördinator weten en plan samen een proef training, mailen kan naar: bas@vvzundert.nl of bel/whatsapp naar 06-36125457