Vrijwilligers gezocht

donderdag 4 augustus 2022, 8:00

v.v. Zundert: Vele handen maken licht werk!

We zijn bij v.v. Zundert erg verwend met onze vrijwilligers. Naast contributie, sponsoring en kantine-opbrengsten, ook nog eens de grootste bron van inkomsten. Want wat we niet uit moeten geven, hoeven we ook niet binnen te halen. En dat is zeker in deze tijd zeer waardevol. We hebben tijdens de beperkende maatregelen rond Corona allemaal ervaren hoezeer we het voetballen en de activiteiten eromheen gemist hebben.

Zowel qua aantal als qua kwaliteit zijn we echt blij met al deze hulp. Toch zien we dat het steeds lastiger wordt om alle taken en verantwoordelijkheden ingevuld te krijgen. Hierdoor nemen sommige vrijwilligers meer taken op zich, dan ze eigenlijk leuk vinden of goed kunnen behappen.

Daarnaast worden we zo erg kwetsbaar en afhankelijk van een paar diehards. Er zijn nog vacatures voor jeugdtrainers en jeugdleiders, maar ook bij Zundert 2-3 zijn er nog functies vacant. De vacatures bestuurslid kantinezaken, bestuurslid accommodatiezaken en sponsorzaken staan open. De sponsorcommissie kan versterking gebruiken. De kantine heeft een tekort aan mensen voor de bardiensten. Laat staan de hand- en spandiensten op en rond onze accommodatie. Aanvulling voor de groep  wedstrijdcoördinatoren is gewenst. Ook voor het bijhouden van social media en het schrijven van wedstrijdverslagen kunnen we versterking gebruiken. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Omdat we dit signaleren, hierbij een nadrukkelijk beroep op de betrokkenheid en clubliefde van alle leden en sympathisanten. Er zijn dringend extra vrijwilligers nodig om het reilen en zeilen binnen v.v. Zundert op deze voet voort te zetten. Met deze voet bedoelen we extreem lage contributiekosten, goede organisatie van kantine, accommodatie en elftallen. In een gezellige sfeer.

Daarom, vraag niet wat v.v. Zundert voor jou kan betekenen, maar wat jij voor v.v. Zundert kunt betekenen.

En omdat we begrijpen dat er veel mensen druk zijn, is het ook mogelijk om dit parttime te doen. Dus bijvoorbeeld 4-6 bardiensten op een jaar. Of alleen op een beperkt aantal avonden in het jaar de kleedlokalen openen, sluiten en ranja verzorgen in de rust. Of 1x per maand het coördinatorschap rekening nemen. Of als je handig bent met sociale media, dit voor je rekening nemen. Etc. etc.

Nogmaals, vele handen maken licht werk. Geef aan wat jij, je ouders of opa’s en oma’s kunnen en willen bijdragen. Spreek gerust één van de bestuursleden of commissieleden aan. Niets is gek. En alle aanbod en hulp  is welkom! Wellicht heb je zelf een goed voorstel waar wij nog niet aan gedacht hebben. De concrete vacatures zijn altijd terug te vinden op www.vvzundert.nl/vacatures

Wij horen graag van je!

Link naar vacaturebank