V.V. Zundert en Ardo verlengen sponsorovereenkomst

zondag 13 juni 2021, 10:30

V.V. Zundert en Ardo verlengen sponsorovereenkomst

Nog drie extra seizoenen Ardo.

Tien, tien, tien! Dat horen nog wel eens in de voetbalstadions als de score snel op loopt. Bij V.V. Zundert is er een ander heuglijk feit te melden, waarbij “tien, tien, tien!” heerlijk in de oren klinkt! Ardo heeft het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengd.

Hierdoor gaan Ardo en v.v. Zundert volgend seizoen het tiende seizoen van de samenwerking in. Een jubileumjaar met een jubileum als hoofdsponsor, mooier kan toch niet? Twee buren die beiden wat te vieren hebben! Ardo breidt verder uit, hetgeen de economie en werkgelegenheid in de gemeente Zundert verbeterd.

In ieder geval tot en met seizoen 2023-2024 prijkt Ardo op de borst van het mooie roodzwarte shirt. Vanaf 2012-2013 is Ardo de hoofdsponsor van V.V. Zundert. De verbetering in accommodatie, faciliteiten, resultaten en randvoorwaarden is aan beide zijden van de AA of Weerijs evident. Ardo heeft op een mooie, maatschappelijk verantwoorde manier het bedrijf vergroot en hierbij volop aandacht getoond voor mensen, planeet en producten met een MIMOSA-programma. Op de website www.ardo.nl staan mooie voorbeelden die dit illustreren. Het behoud van de familiaire, gezellige uitstraling in combinatie met resultaat, is wat Ardo aanspreekt in V.V. Zundert. En ook wij onderzoeken de mogelijkheden om te verduurzamen.

V.V. Zundert is blij met al haar sponsoren. Maar het vertrouwen dat spreekt uit de verlenging met drie seizoenen na reeds negen jaar trouwe sponsoring, wordt enorm gewaardeerd door V.V. Zundert.

Helaas geen feestelijke gelegenheid om de officiële ondertekening luister bij te zetten. Op een zonnige vooravond werd het contract met hoofdsponsor Ardo opnieuw verlengd en tekenden Ardo directeur Rob Teunissen en V.V. Zundert voorzitter Sacha Gommers het contract dat geldig is voor de komende drie seizoenen.