V.V. Zundert zoekt dames die willen voetballen!

donderdag 13 mei 2021, 21:00

V.V. Zundert zoekt dames die willen voetballen!

Het gezelligste team van v.v. Zundert zoekt versterking

Afgelopen seizoen zijn we weer met twee damesteams actief geweest. We hebben een grote groep enthousiaste dames. Waar het bij de heren soms puzzelen is door blessures, komt er bij de dames nog iets bij kijken. Namelijk zwangerschappen. Heel leuk en mogelijk ook goed voor het leden aantal in de toekomst, maar lastig op korte termijn.

Mede hierdoor zijn we dringend op zoek naar een aantal leuke, enthousiaste dames die willen komen voetballen. Of je veel of weinig ervaring hebt, maakt niet uit. Of je veel of weinig talent hebt, maakt niet uit. Als je maar enthousiast bent en er zin in hebt om met een leuke groep te sporten.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met: coördinator Dames: Pieter-Paul van der Kruyssen 06-15491904 of damesvoetbal@vvzundert.nl

En raadpleeg vvzundert dames op Facebook en Instagram. Check de teampagina’s op de website senioren – Zundert VR1 en VR2. Dat zal je interesse en zin om aan te sluiten zeker aanwakkeren! We trainen nog op dinsdag 18 mei, donderdag 20 mei en dinsdag 25 mei van 20.00 tot 21.30 dus als je een keer wilt proberen, laat het ook weten. En neem je vriendinnen mee!

Nu al overtuigd, meld je dan aan via. https://www.vvzundert.nl/lid_worden