Weerijs Vastgoed B.V. sponsort Zundert 5

vrijdag 18 februari 2022, 17:00

Zundert 5 ziet er weer scherp uit door Weerijs Vastgoed B.V.

Afgelopen zondag werden onze meest ervaren spelende zondag leden in het nieuw gestoken door Weerijs Vastgoed B.V. De mannen van Zundert 5 die met een knappe derde plaats zich nadrukkelijk hebben gemengd in de titelstrijd komen voortaan weer goed voor de dag op het veld. Want de kleren maken de man. Eigenaar René Koeken uiterste rechts op de elftalfoto met de nieuwe tenues.

René Koeken is al jaren in diverse rollen actief bij v.v. Zundert. Als sponsor, in de technische commissie, maar natuurlijk eerst als speler en tegenwoordig als leider van Zundert 5. René enorm bedankt voor deze gulle sponsoring.

Over Weerijs Vastgoed B.V.

Weerijs Vastgoed B.V. is een in het najaar van 2019 opgericht vastgoedbedrijf, dat zich in hoofdzaak richt op de verhuur van zakelijk vastgoed.

De organisatie heeft een sterke voorliefde voor monumentale panden in historische stadscentra, welke worden verhuurd aan winkel(keten)s en kantoren.

Daarnaast heeft bedrijf o.a. ook vastgoed in de zorgsector en de foodsector en wordt daarnaast ook een woningportefeuille opgebouwd.

René, sponsor van Zundert 5, is één van de eigenaren van dit jonge bedrijf.