Weerijs Vastgoed B.V. sponsort Zundert Walking Voetbal

maandag 6 november 2023, 8:30

Weerijs Vastgoed B.V. sponsort Zundert Walking Voetbal

De mannen van het Walking Voetbal zien er weet patent uit door Weerijs Vastgoed B.V.

Afgelopen woensdag werden onze meest ervaren spelende leden in het nieuw gestoken door Weerijs Vastgoed B.V. De mannen van Zundert Walking Voetbal die intussen een stabiele en onmisbare factor binnen de vereniging zijn geworden komen voortaan weer goed voor de dag op het veld. Want de kleren maken de man. Eigenaar René Koeken uiterst rechts op de elftalfoto met de nieuwe tenues. René is een gepassioneerd voetballiefhebber en zou het liefst zelf een balletje meetrappen, maar omdat dit de vaste oppasdag voor deze familieman is, moet dat nog even wachten.

René Koeken is al jaren in diverse rollen actief bij v.v. Zundert. Als sponsor, in de technische commissie, maar natuurlijk eerst als speler en tegenwoordig als leider van Zundert 5. René enorm bedankt voor deze gulle sponsoring.

Over Weerijs Vastgoed B.V.

Weerijs Vastgoed B.V. is een in het najaar van 2019 opgericht vastgoedbedrijf, dat zich in hoofdzaak richt op de verhuur van zakelijk vastgoed.

De organisatie heeft een sterke voorliefde voor monumentale panden in historische stadscentra, welke worden verhuurd aan winkel(keten)s en kantoren.

Daarnaast heeft bedrijf o.a. ook vastgoed in de zorgsector en de foodsector en wordt daarnaast ook een woningportefeuille opgebouwd.

René, sponsor van Zundert 5 en Walking Voetbal, is één van de eigenaren van dit jonge bedrijf.