Zundert 2 nog in race voor periodetitel

dinsdag 21 mei 2019, 11:00

Zundert 2 nog in race voor periodetitel

Gezien de strijd om de nacompetitie te ontlopen van Zundert 1, is de goede reeks van Zundert 2 een beetje ondergesneeuwd. Het team van trainer coach Etienne Hereijgers staat door de goede resultaten van de laatste weken stevig in de middenmoot. Maar ook op een gedeelde tweede plaats in de derde periode. De eerste plaats is in handen van kampioen Dubbeldam 2.

Groen Wit 2 eindigde zowel in de tweede periode als op de ranglijst achter Dubbeldam 2. En mag zodoende deelnemen aan de nacompetitie. Een overwinning van Zundert 2 aanstaande zondag om 11.30 in Etten Leur tegen Unitas’30 2 zou dus winst van de derde periodetitel betekenen. Waardoor Zundert 2 zou gaan spelen voor promotie naar de 1e klasse. Maar zover is het nog niet. Unitas’30 2 is een geduchte tegenstander. Het staat met 2 punten meer een positie hoger op de ranglijst. Het duel in Zundert eindigde onbeslist, 1-1.

Dus ga voordat je naar Made rijdt om de laatste competitiewedstrijd van Zundert 1 te zien, eerst even langs in Etten-Leur.

Verder is er nog goed nieuws over Zundert 2. Eind februari konden we al berichten dat de begeleidingsstaf bijna rond was. Alleen voor de functie elftalleider was nog een vacature. Intussen is deze ingevuld met Toon van Peperstraten. Een bekend gezicht (maar voor de zekerheid hieronder ook met foto) op het sportpark die de laatste jaren vooral actief was als trainer en leider van de MO17 en MO19 elftallen.

Nu Toon heeft aangegeven de taak van elftalleider van Jeroen Slootmans over te nemen, zijn alle taken bij zowel Zundert 1 als Zundert 2 volledig ingevuld.