Zundert en Jack Sweres gaan na dit seizoen uit elkaar

zondag 5 december 2021, 11:00

Zundert en Jack Sweres gaan na dit seizoen uit elkaar

Na drie bijzondere seizoenen zal de samenwerking tussen v.v. Zundert en Jack Sweres stoppen. De eerste twee seizoenen zijn niet uitgespeeld en ook dit seizoen liggen we weer stil. Zowel in het eerste als het tweede seizoen waren de resultaten uitstekend. En ook nu lijkt Zundert de weg naar boven weer gevonden te hebben na een korte dip.

Jack Sweres (59) is bezig aan zijn derde seizoen bij v.v. Zundert. De Prinsenbekenaar is naast zijn taken als hoofdtrainer betrokken bij de vereniging. Zijn aanwezigheid op klusjesdagen, jaarvergaderingen en andere niet direct voetbal gerelateerde zaken is erg gewaardeerd. Evenals zijn betrokkenheid bij het Onder 23 team.

Net als ieder seizoen hebben ook dit jaar weer gesprekken plaats gevonden met alle betrokkenen over het huidige seizoen en de toekomst. Uit deze gesprekken wordt na goed overleg en veel wikken en wegen een beslissing genomen door de Technische Commissie. Bestuurslid technische zaken Eduard van Elsacker geeft aan dat het een moeilijke maar gedragen beslissing is.

Jack Sweres heeft de afgelopen jaren alles gegeven en ook de periodes dat de competitie stil lag alles uit de kast gehaald om de groep scherp en fit te houden. Door de gedreven en bevlogen werkwijze heeft hij alles uit de groep geperst, waardoor het goed is om weer een andere prikkel aan de jonge selectie te geven.

Zundert is blij met de samenwerking tot op heden en rekent ook op een mooie afsluiting de komende maanden.

De oud-speler van NAC, VC Vlissingen en Baronie was na zijn actieve spelersloopbaan onder meer trainer van Rood Wit, Virtus, Internos, Baronie en de jeugd van NAC Breda. De technische commissie van v.v. Zundert zal de komende weken gebruiken om een profiel op te stellen waaraan de opvolger van Jack moet voldoen.