Zundert-Wernhout MO20-1 kampioen!

zaterdag 14 oktober 2023, 14:30

Zundert-Wernhout MO20-1 kampioen fase 1!

Met de huidige 3 fase competitie kun je meerdere keren per seizoen kampioen worden. Maar om het dan te doen, klinkt makkelijker dan het is. Behalve als je Zundert-Wernhout MO20-1 bent. Dan flik je dit gewoon even!

Je kunt de fases zien als een groot toernooi. Toernooivoetbal is iets speciaals. En dus op het lijf geschreven van de dames van de MO20-1. Vanochtend stonden ze nog derde op de ranglijst. Nu zijn ze kampioen! Pieken op het juiste moment heet dat! Op de slotdag tegen de directe concurrent in een uitwedstrijd de titel binnenslepen. Veel mooier kun je het niet krijgen.

Het seizoen begon nog met een nederlaag tegen MOC’17 MO20-1, maar daarna waren de dames los. Na één remise en vier overwinningen prijken ze fier aan kop. De meeste doelpunten voor, de minste tegen en samen met RCD MO20-1 de meeste punten. Dan ben je terecht kampioen.

Vandaag werd met 0-4 gewonnen in Dordrecht bij RCD. Er kan dus geen twijfel bestaan over het sterkste team, dat is natuurlijk onze Zundert-Wernhout MO20-1!

Dames, trainers en coaches Nova, Jurgen, Jeroen en Bas van harte gefeliciteerd! Knap gedaan, veel plezier met het vieren van dit kampioenschap!