Bloedstollende finale quiz

vrijdag 5 mei 2023, 10:00

Bloedstollende finale v.v. Zundert Quiz 2022-2023

Gisteren werd de laatste ronde van de quiz afgewerkt. Toen de kruitdampen opgetrokken waren, bleek wederom Zomer ’96 het slimste gezelschap van de vereniging. Maar het ging dit jaar moeizamer dan ooit. De hele jaar stond VWAB op kop, maar in de laatste ronde klapten de wieltjesplakkers van Zomer ’96 erop-en-eronder.

De dagwinnaar werd overigens Kakasany met lange broek aan. Zij behaalden met 75 punten met grote voorsprong de dagzege.

De namen van de deelnemende teams zijn sowieso een quiz waard. Want VWAB, HDMEMI, Kakasany met lange broek aan, Quizniks, Zomer ’96, QV van de keizer roepen net zoveel vragen op als de teams moesten beantwoorden. Jan & Co, Team Ruud zonder buurt, Je zou maar bij Déjan zitten en daar winnen wij met de zaterdag nog wel van, vertellen al meer in de naam.

Iedere eerste donderdag van de maand vuurt quizmaster Kees Boot de meest uiteenlopend vragen door de kantine. Ook kiest hij met veel zorg muziekfragmenten en fotorondes uit. Kortom de eerste donderdag van de maand is de best bezochte kantineavond van de maand. Jammer dat door afgelastingen ook een paar rondes geen doorgang vonden, maar evengoed een geslaagd quizseizoen.

Hierbij de eindstand, met extreem kleine verschillen. Zomer’96 bestaande uit: Bas Bastiaenen, Pieter-Paul van der Kruyssen, Ronald van Elsacker, Sander van der Kloof, Corné Verschuuren en Mark Neefs wonnen als veelvraat ook deze editie. Eer en eeuwige roem vallen de mannen ten deel!

Meer informatie: https://www.vvzundert.nl/algemene-kennisquiz

@Kees Boot bedankt en allemaal tot volgend (quiz)seizoen!

De eindstand:

1 Zomer van '96 234

2 VWAB 233

3 Jan & Co 231

4 QV van de Keizer 226

5 Kakasany met lange broek aan 223

6 Quizniks 221

7 Je zou maar bij Dejan zitten 192

8 HDMEMI 109

9 Team Ruud zonder buurt 102

10 Daar winnen wij met het Zaterdag nog wel van 101